dimecres, 11 d’abril del 2012

PITIÜSES I POBLES.

Ara que ja sabem sa forma d'Eivissa de "fora", estam treballant amb la forma d'Eivissa de "dins". Com que alguns quan els va tocar fer el treballet de la seva pregunta ens varen portar el mapa d'Eivissa on surten els pobles grossos, estam utilitzant la silueta de la illa que varen fer amb na Maribel amb la pissarra digital i l'estam estructurant ara amb els pobles grossos i prompte posarem els petits (un dia vàrem parlar dels que coneixíem i en sabien alguns: santa gertrudis, sant Miquel, sant Agustí), i també plasmarem informacions o imatges característiques d'alguns llocs.
Com podeu veure la darrera setmana hem seguit amb per què es diuen illes pitiüses? En Marc i altres ens varen portar pins per veure com eren les fulles que deiem que eren com agulles, i en Pau ens va explicar un resum molt complet que havia fet amb el seu ordinador.
Quan tornem de vacances seguirem treballant amb tot això, a més de seguir responent a preguntes que van sorgint entre els alumnes o que feim sorgir les mestres aprofitant converses que es tenen o s'han tingut. La pregunta de la setmana que ve és sobre un aliment típic eivissenc. I sorpresa!... vendrà una guela i ens farà un FLAÓ!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada